Καλοκαιρινά ενισχυτικά τμήματα
Παροχή πρόσθετου εκπαιδευτικού υλικού
Διάρκεια διδακτικής ώρας 60 λεπτά.
Ειδικές εκπτώσεις στα αδέλφια

 

 

 

  Οι εκδόσεις μας

 

Το μάθημα της έκθεσης έχει δεχθεί πολλές κριτικές – άλλοτε θετικές και άλλοτε αρνητικές. Παρ’ όλα αυτά και παρά τις όποιες αλλαγές στο εκπαιδευτικό σύστημα, η έκθεση παραμένει ένα από τα πιο σημαντικά μαθήματα και βρίσκεται σταθερά ανάμεσα στα υπό εξέταση μαθήματα για την είσοδο των υποψηφίων στα πανεπιστήμια.

 

 

 
  bibilio A lykioy    b lykioy glossa    bibilio G lykioy

 

 

Γι' αυτό η ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ εκδίδει βιβλία εκθέσεων για όλες τις τάξεις του Λυκείου, αρχίζοντας από το βιβλίο ΕΚΦΡΑΣΗΣ - ΕΚΘΕΣΗΣ της Γ΄Λυκείου, συνεχίζοντας με το βιβλίο ΕΚΦΡΑΣΗΣ - ΕΚΘΕΣΗΣ της Α΄Λυκείου, και τελειώνει με το βιβλίο ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Θεματικές ενότητες και Λογοτεχνία της Β΄Λυκείου.

 

Τα βιβλία ΕΚΦΡΑΣΗΣ - ΕΚΘΕΣΗΣ και ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ του Λυκείου μετουσιώνουν σε κάθε σελίδα τη διπλή ή τριπλή τους υπόσταση. Αφενός την επιστημονική και εις βάθος προσέγγιση μιας πληθώρας θεμάτων, τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο. Με οδηγό τη μακρόχρονη εμπειρία επήλθε εναρμόνιση ενδελεχούς καταγραφής των γνωσιακών δεδομένων με τις πραγματικές ανάγκες των μαθητών- τριών καθιστώντας τα εν λόγω συγγράμματα ισχυρούς συμμάχους στην προσπάθειά τους να κατακτήσουν την επιθυμητή θέση στο πανεπιστήμιο.

 

Αφετέρου τα εν λόγω δημιουργήματα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της συνολικής προσπάθειας που λαμβάνει χώρα στη ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ, προκειμένου να καταδείξει τις σαφείς προθέσεις και ικανότητες του φροντιστηρίου στο να καταστεί σημείο αναφοράς στα εκπαιδευτικά πράγματα της ευρύτερης περιοχής, συνυφαίνοντας με σταθερά βήματα το όνομά της όχι μόνο με επιτυχίες αλλά πρώτιστα με την έννοια της γνήσιας παιδαγωγικής μοναδικότητας.   

 

 

Μαθηματικά

 
  Math b gymnasioy    math G gymnasioy     math A lykioy

 

Οι εκδόσεις μας στα Μαθηματικά  με επιμελητή τον μαθηματικό μας κ. Βάκρινα Θ. βρίσκονται στα χέρια των μαθητών των Β’,  Γ’ Γυμνασίου και Α’ Λυκείου. Ο κάθε μαθητής–τρια που θα παραλάβει αυτά τα βιβλία πρέπει να τα δει ως ένα φίλο που μαζί τους θα περιπλανηθεί στα ενδιαφέροντα μονοπάτια της επιστήμης των μαθηματικών.   

 

 

Βιολογία

 

biologia b lykioy                biologia G lykioy

Η ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ ετοίμασε για τους μαθητές της  Β’ και Γ Λυκείου ένα πλήρες βοήθημα, του βιολόγου καθηγητή μας κ. Μακρινού Παναγιώτη,  πάνω από 500 σελίδες,  για το  μάθημα της ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ προσανατολισμού. Καλό διάβασμα!