Καλοκαιρινά ενισχυτικά τμήματα
Παροχή πρόσθετου εκπαιδευτικού υλικού
Διάρκεια διδακτικής ώρας 60 λεπτά.
Ειδικές εκπτώσεις στα αδέλφια

 

 

 

  Οι καινοτομίες μας

 

innovetion2- Στο πλαίσιο της σειράς των εκπαιδευτικών καινοτομιών που έχει ήδη ξεκινήσει και θα συνεχίσει αδιάλειπτα σε βάθος χρόνου η ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ, εντάσσονται τα μαθήματα προετοιμασίας για τη Γ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ, τα οποία ξεκινούν από την 1η  Σεπτεμβρίου της νέας σχολικής χρονιάς.

 

- Η έκδοση βιβλίων Εκθέσεων - Λογοτεχνίας για όλες τις τάξεις του Λυκείου, Μαθηματικών και Βιολογίας επίσης, δημιουργούν τις κατάλληλες βάσεις για να ανταπεξέλθει ο μαθητής στα μαθήματα των υψηλών απαιτήσεων.

 

- Με χαρά σάς πληροφορούμε ότι συμμετέχουμε στο «ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ» που είναι μια  ολοκληρωμένη διαδικασία επιστημονικής υποστήριξης και αξιολόγησης της εκπαιδευτικής πορείας των μαθητών όλων των τάξεων του Γενικού Λυκείου. Στη Φάση 3, που διεξάγεται κάθε χρόνο στα τέλη Απριλίου, γίνονται τα 10 πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα της Γ΄ Λυκείου, στο σύνολο της εξεταστέας ύλης. Ταυτόχρονα είναι μια «πρόβα τζενεράλε», μια άσκηση διαχείρισης χρόνου, ψυχολογίας και στρατηγικής σε πραγματικές συνθήκες πριν από τις τελικές εξετάσεις. Επίσης γίνονται τα επαναληπτικά διαγωνίσματα στα βασικά μαθήματα της Α’ και Β’ Λυκείου.